Lindberg hos Optikkens Hus

Hos Optikkens Hus har vi altid et bredt udvalg af Lindberg stel. Vi fører både Lindberg brillestel, solbriller og børnebriller. Lindberg er et Dansk mærke af højeste kvalitet. Alle stel er lavet af meget stærk titanium, hvilket både gøre stellet utroligt stærkt, men samtidig også meget let.

Brillestel

Lindberg brillestel har siden 1986 været blandt de aller bedste dansk produceret brillestel. Brillestelene kommer i mange former og typer, hvor de alle har den fælles egenskab, at rammen er bygget af det utroligt stærke titanium. Udover denne titanium, ligger der, efter type af stel, forskellige overflader, heriblandt horn og acetat.

Solbriller

Lindberg solbriller er lavet af det samme stærke titanium som brillestellene. Solbrillerne er født med et rigtigt stærkt filterglas, så fås i diverse farver. I langt de fleste Lindberg solbriller er der desuden også mulighed for at få indsat styrke i efter behov.

Børnebriller

Lindberg har i mange år været blandt de aller bedste børnebriller der eksistere. Den utroligt stærke og lette titanium skaber en meget optimal børnebrille, da børnene næsten ikke bemærker at de har brillen på, samtidig med at brillen er utroligt holdbar.

Kontakt os eller kom blot forbi butikken og oplev Lindberg

Åbningstider

 • Mandag
  09:30 - 17:30
 • Tirsdag
  09:30 - 17:30
 • Onsdag
  09:30 - 17:30
 • Torsdag
  09:30 - 17:30
 • Fredag
  09:30 - 17:30
 • Lørdag
  10:00 - 14:00
 • Søndag
  Lukket

Glade og tilfredse kunder

Vi har et stort udvalg fra forskellige brands inden for både brillestel og solbriller

Man er altid sikker på god betjening fra et super-servicemindet personale.

Kunne aldrig finde på at købe mine briller andre steder.

Tak for en super service og et par fantastiske briller.

Kæmpe god service og meget varieret og stort sortiment.